DKG Keuken Wiebe de Wit installatie

Over ons

 

Plaatsing en installatie van verschillende merken keukens

Vraag gerust meer informatie

 

Wij installeren keukens!

U bent aan het juiste adres voor het plaatsen, installeren van eenvoudige tot luxueuze keukens. Voor grote en kleine opdrachten. Heeft u de perfecte keuken uitgezocht, dan wilt u natuurlijk dat alles ook perfect geplaatst en geïnstalleerd wordt. Met ruim 10 jaar ervaring in allerhande werkzaamheden in en rond keukens bent u verzekerd van kwaliteit.

Of wilt u uw keuken laten renoveren?

Met oog voor zelfs het kleinste detail maken wij oude keuken helemaal naar wens. Alsof het een nieuwe keuken is! Van frontjes, grepen, werkbladen en lades tot inbouwapparatuur.
 

Neem gerust contact op

moderne zwarte keuken

Ruim 10  jaar ervaring in keukeninstallatie

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de interieurbouw richtte Wiebe de Wit in 2006 zijn bedrijf Verbouw & Onderhoudsbedrijf Wiebe de Wit op. De eerste jaren lag de focus vooral op totale renovatie van woningen, zoals aanbouw, dakkapellen en de afwerking van huizen. In 2010 wijzigde Wiebe koers en legde hij zich met zijn bedrijf toe op de installatie van keukens. Inmiddels is Wiebe sinds 2021 mede-eigenaar van ALL INN Keukens en is het team uitgebreid. De monteurs zijn intern opgeleid waardoor wij de kwaliteit kunnen leveren waar wij voor staan. Doordat wij werkzaam zijn geweest in vele aspecten van de bouw mag u van ons verwachten dat wij met u meedenken, zodat uw verbouwing of installatie zorgeloos verloopt. Naast het eigen team hebben wij inmiddels een heel team gespecialiseerde vakmensen waar wij mee samen werken.

Wat mag u van ons verwachten?

Bij het plaatsen en installeren van keuken komt natuurlijk meer kijken dan de keukenmaterialen alleen. Zo kunt u ons tevens inschakelen voor overige zaken die in en rond uw keuken spelen. U heeft bij ons 1 aanspreek punt:

  • Inmeet rapport opmaken;
  • Demonteren, sloopwerk;
  • Elektrawerk;
  • Loodgieterswerk;
  • Stucwerk;
  • Tegelen en schilderen behoren ook tot onze diensten.

Keukeninstallatie afspraak maken